Felavatták a Magyar Labdarúgás Falát

2023. március. 25., 12:38   |    

Felavatták a Magyar Labdarúgás Falát

Magyarországon elsőként Kisújszálláson kapott helyet a Magyar Labdarúgás Fala, melyen NB I-es és NB II-es csapatok cserezászlói népszerűsítik a labdarúgást a diákság körében, mindenkor a bajnokság aktuális állását követve.

A kisújszállási Kossuth Lajos Baptista Általános Iskola tanára és egyben a Bozsik Intézményi Program helyi sportcsoportvezetője, Majláth Antal által megálmodott kezdeményezéshez minden magyar első- és másodosztályú labdarúgócsapat, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség is csatlakozott egy-egy mérkőzéseken használt cserezászló felajánlásával.

A projekt lezárására 2023. március 24-én került sor a Fal ünnepélyes felavatásával, melyen a Magyar Labdarúgó Szövetség mellett az MTK képviseletében a huszonkilencszeres válogatott Pintér Ádám és az M4 Sport riportere, Bobák Róbert is részt vett.

Az esemény keretében, a klubok és iskola kapcsolatának fontosságát kiemelő remek ötlet elismeréseként és az intézmény labdarúgó foglalkozásainak további bővülése, segítése érdekében az MLSZ Grassroots Osztálya ajándék labdákkal és jelzőmezekkel is meglepte az iskola tanulóit.


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS