Grassroots: Pasaréten fesztiváloznak a Szociális Program résztvevői

2017. június. 09., 10:21   |    

Grassroots: Pasaréten fesztiváloznak a Szociális Program résztvevői

Hatodik éve működik az MLSZ grassroots szociális programja, melynek keretében idén is megrendezik az Esély Fesztivált, a programban résztvevő hat célcsoport csapatai számára.

Az idény végén az MLSZ Grassroots-osztálya három nagy eseménnyel (az Esély Fesztivál mellett, a szociális program nyári táborozásával és a Gyermekotthonok Grassroots Európa Kupájának döntőjével) koronázza meg az idei programot. Hétvégén az Esély Fesztivállal indul a rendezvénysorozat, ahol mind a hat célcsoport (értelmileg akadályozottak, értelmi fogyatékossággal élők, állami gondoskodásban élők, hajléktalanok, látássérültek, hallássérültek) egy helyszínen mutatkozik be: június 10-én 9.30 órától a Vasas Pasarét Sportcentrumban.

Az egész napos fesztiválon 24 csapat játszik mérkőzéseket, az eseményen részt vesz Nyilasi Tibor, az MLSZ elnökségi tagja, Deutsch Tamás MOB alelnök és Szekeres Pál miniszteri megbízott is.

- A meghívott csapatok nagyon készülnek a fesztiválra, az elmúlt évek sikeres rendezvényei után a résztvevők többsége már régi ismerősként üdvözli egymást. Bár a programban játék, a felhőtlen örömszerzés kapja a főszerepet, nagyon fontos az eredmény is a csapatok számára – mondta Petrika Ibolya a szociális program vezetője.

A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS