Megrendezésre került az I. Gyermek- és Ifjúságvédelmi workshop

2023. március. 10., 11:32   |    

Megrendezésre került az I. Gyermek- és Ifjúságvédelmi workshop

2023. március 8-án gyermek- és ifjúságvédelmi workshopot szervezett NB I-es, NB II-es és NB III-as klubok számára a Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots Osztálya.

A Magyar Labdarúgó Szövetség az előadást azzal a céllal hozta létre, hogy a klubok képviselői a gyermek- és ifjúságvédelem alapvető kérdéseit megvitassák és fontossága kiemelt figyelmet kapjon a csapatok életében.
A délután során Gáncsos András, az MLSZ Grassroots Osztályának vezetője bevezetőként beszélt az ideális klubkörnyezetről és a gyermekvédelem általános ismérveiről, gyakorlati példákkal alátámasztva az elhangzottakat. Majd meghívott előadóként dr. Molnár István Jenő Ph.D., bűnmegelőzési szakértő többek között a generációs jellemzőkről és kihívásokról, a fiatalokra leselkedő veszélyekről (pl.: cyberbullying, grooming) és a bűnmegelőzés sportegyesületeken belüli lehetőségeiről adott izgalmas és tartalmas áttekintést.
A programot színesítette, hogy a résztvevők az interaktív előadások során saját tapasztalataikat és meglátásaikat is megoszthatták, hozzájárulva a tudásátadás még hatékonyabbá tételéhez.


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS