Rekordszámok bizonyítják a Bozsik-program sikerét

2024. január. 31., 10:58   |    

Rekordszámok bizonyítják a Bozsik-program sikerét

Folyamatosan növekszik az OTP Bank Bozsik Intézményi Program népszerűsége. Évről évre egyre több körzetet, intézményt, sportcsoportot, óvodást, illetve iskolást hoz lázba a program, amely a labdarúgás által kínál sportolási lehetőségeket a gyerekeknek.

A 2023/24-es tanévben a tavalyi 259-es adathoz képest 265 körzet szerepelt a programban, intézményi szinten pedig 3580 résztvevőről beszélhetünk, ami 182-vel több, mint tavaly.

Az MLSZ Grassroots Osztálya által működtett élményközpontú program további fejlődését jelzi, hogy öt korcsoportban idén összesen 136 015 gyermeket sikerült elérni, több mint tízezerrel többet, mint tavaly (38 714 lányt és 97 301 fiút), s több mint 10 százalékkal növekedett a részt vevő óvodások száma is.

A Bozsik-programban a gyermekek testi és szellemi fejlődésén túl a fair play szemléletének átadása is hangsúlyt kap a pályán és a pályán kívül egyaránt. A rekreációs kikapcsolódás mellett a gyermekek egészség megőrzése is előtérbe kerül, elősegítve számukra hosszú távon is az egészséges életmód elsajátítását.


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS