Újabb intézményhez jutottak el az UEFA által biztosított eszközcsomagok

2022. november. 10., 13:04   |    

Újabb intézményhez jutottak el az UEFA által biztosított eszközcsomagok

A több hónapja tartó akciósorozat újabb állomásaként ezúttal a Vonyarcvashegyi Eötvös Károly Általános Iskola tanulóit támogatta játékszerekkel az MLSZ Grassroots osztálya.

Az UEFA jóvoltából más tagszövetségekhez hasonlóan a Magyar Labdarúgó Szövetség is 4-es méretű Adidas-labdákat és jelzőmezeket kapott a Grassroots-filozófia minél szélesebb körben való megvalósulása céljából.

Ennek szellemében, a labdarúgás minden formájának népszerűsítése érdekében az MLSZ Grassroots osztálya egyik fontos feladatának tekinti, hogy az arra leginkább rászorulókhoz jussanak el a sportszercsomagok, biztosítva ezzel számukra is a játék örömét. Ennek köszönhetően gyermekotthonok lakói, alapítványok, fogyatékossággal élők, valamint óvodai és iskolai intézmények részesültek a kezdeményezésben.

A korábbi, nagy sikerrel lezajlott átadókat követően, ez alkalommal a vonyarcvashegyi labdarúgó pályán került sor találkozóra a helyi Eötvös Károly Általános Iskolával. A Grassroots osztály képviseletében, Sárközi István, képzési felelős nyújtotta át az ajándékot Erdei Ferenc iskolaigazgatónak. Az iskola képviseletében részt vett testnevelőjük, Gujgiczer Gyula is, illetve Borsos Tamás, a Vonyarcvashegy SK labdarúgó edzője, akik az iskola sportcsoportjainak foglalkoztatásában vállalnak aktív szerepet.

A Zala megyei iskola több korosztállyal, fiúkkal és lányokkal egyaránt képviselteti magát az idei, rekord létszámú résztvevővel indult Bozsik Intézményi Programban. Továbbá, tanulói az MLSZ újonnan indult, 5-8 éves lányoknak szóló Playmakers programjában is részt vesznek.


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS